14
تیر
1402
دسترسی سریع
main-header
28 اسفند1400


تغییرات شرکت

main-header
بعد از ثبت یک شرکت ممکن است لزوم تغییرات شرکت برخی از موارد ثبت شده پیش بیاید. مواردی چون تغییر در آدرس شرکت، تغییر موضوع فعالیت شرکت، تغییر نام، افزایش یا کاهش سرمایه، جابجایی سمت‌های اعضای هیات مدیره، خروج برخی از اعضای هیات مدیره و ورود اعضای جدید ، فوت برخی از اعضای هیات مدیره و جایگزینی با اعضای جدید، انتقال و جابجایی سهم الشرکه در شرکت با مسئولیت محدود و انتقال و جابجایی سهام در شرکت سهامی خاص و … از جمله این تغییرات هستند. جهت انجام هر کدام از تغییرات شرکت ها مذکور می بایست صورتجلسه ای جداگانه و خاص همان نوع تغییر تنظیم و ثبت صورتجلسه انجام شود. هر اشتباهی ولو کوچک در تنظیم این صورتجلسات ممکن است موجب وارد شدن خسارات مالی و حقوقی به شرکت و اعضای هیات مدیره گردد، بنابراین توصیه می گردد تنظیم و ثبت صورتجلسات به وکیل متخصص ارجاع گردد.
تغییرات شرکت
شرکتی که به ثبت می رسد، دارای مشخصاتی از قبیل آدرس، نام شرکت ، نام شرکا ، میزان سهام ، هیئت مدیره ، حق امضاء و ….. می باشد که تمامی این مشخصات در اساسنامه شرکت ذکر شده است. گاهی به دلایلی اجباری یا اختیاری برخی از این مشخصات بعد از ثبت شرکت نیاز به تغییر دارند. تغییرات شرکت ها با تنظیم و ثبت صورتجلسه تغییرات امکان پذیر است.گاهی برای برخی از تغییرات بیش از یک صورتجلسه لازم می باشد. برای تغییرات شرکت ها باید حتما در هیئت مدیره تصمیم گیری شود و پس از آن برای این تغییرات الزاما مجمع عمومی عادی یا مجمع عمومی فوق العاده با توجه به نوع تغییر تشکیل و با رای اکثریت این تغییرات مشخص و اعمال می گردد.
نکته مهمی که وجود دارد این است که تغییرات شرکت ها حتما و حتما باید سریعا به ثبت قانونی برسند و در اداره ثبت شرکتها ثبت و در روزنامه رسمی آگهی شوند. در غیر این صورت انجام تغییرات شرکت غیر قانونی بوده و هیچ گونه رسمیتی نداشته و مورد تایید اداره ثبت شرکتها نمی باشد.
تشکیل مجمع عمومی عادی یا فوق العاده فقط با حضور کلیه سهامداران و شرکا امکان پذیر و رسمیت دارد، مگر اینکه برای همه ی اعضای شرکا آگهی دعوت ارسال شود در این صورت با حضور اکثریت سهامداران نیز امکان تشکیل مجمع وجود دارد.
تفاوت مجمع عمومی عادی با مجمع عمومی فوق العاده در چیست؟
مجمع عمومی عادی در 4 ماه اول دوره سال مالی تشکیل در حالی که مجمع عمومی فوق العاده در بقیه ماه های سال مالی تشکیل می شود.
برخی از تغییرات همچون تغییر در افزایش و کاهش سرمایه ، تغییر نام شرکت ، تغییر موضوع شرکت، انحلال شرکت، تبدیل سهام بی نام به با نام یا بالعکس، افزایش و کاهش تعداد مدیران شرکت ، تغییر داندگان حق امضاء و…. در مجمع عمومی فوق العاده تصمیم گیری و اجرا می شوند. ولی برخی از تغییرات خاص فقط و فقط در مجمع عمومی عادی امکان تصمیم گیری و تغییر آنها وجود دارد. مانند انتخاب روزنامه کثیر الانتشار ، تعیین اعضا هیئت مدیره ( اصلی باسد یا علی البدل ) ، تعیین بازرسین، تعیین پاداش مدیران و ….
مدارک لازم برای تغییرات شرکت
کپی شناسنامه و کارت ملی همه ی اعضای هیئت مدیره
کپی اساسنامه شرکت
کپی اظهارنامه شرکت
کپی آگهی تاسیس
کپی روزنامه رسمی شرکت
کپی آخرین تغییرات
مدت زمان ثبت تغییرات شرکت
مدت زمان لازم جهت ثبت هرگونه تغییراتی در مورد شرکتهای ثبت شده 25 روز کاری می باشد. فرآیند ثبت تغییرات شرکت در الو سازمان
انواع ثبت تغییرات شرکت در الو سازمان
سوالی دارید؟اگر هنوز نیاز به اطلاعاتی در خصوص خرید اشتراک‌های الوسازمان دارید یا می‌خواهید قبل از خرید از نحوه کارکرد سامانه اطلاع پیدا کنید، فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان الوسازمان با شما تماس بگیرند.
مشاوره رایگان
support man

مقاله های ما

مشتریان ما

الو سازمان برای تمامی شرکت های کوچک ؛ متوسط و بزرگ مناسب است

برای مشاوره رایگان و انتخاب طرح مناسب سازمان شما از مشاوره رایگان الو سازمان استفاده کنید .